Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Незнам какво се случва, но отпреди малко вече има още една обява със същата кола, но за 5 700 и вече с регистрация Шумен
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
    DUCATI Monster
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

• Да не се окаже някой импулсен телефон ?!?
      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Не.
        Звънях на първата обява и човека каза, че я е продал на друг за препродаване ... И другия сложил газ и я пуснал с 1800 лв отгоре. Здраве да е, ще чакаме следващата обява
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
        DUCATI Monster
        Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

• следващата е в с. Черник Силистренско, днес говорих с човека, задраскайте я тия от списъка с желанията, гърмяло турбо купено и сменено от Русенска морга, проблеми с ABS и ESP, нередовни документи за продаване - с нянакъв фалшив договор я продава и тн
          Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
          Peugeout 2.2 HDI 133+++
          Alfa 159 +++ next

Comment

• Здравейте ! От скоро съм в клуба и въпреки много премеждия, през които минахме с мойта 156-ца (Благодаря на Бобо за бързата и качествена работа) съм доволен от избора си. Приятелката ми се е спряла на 147 facelift и ми е интересно да чуя и вашето мнение на пръв поглед поне отностно тази, защото мисля уикенда да я проверя => http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7&slink=7o8a4m
            Благодаря предварително за инфото !
            "Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
            Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г

Comment

• Първоначално публикувано от Zaxx Покажи съобщение
              Здравейте ! От скоро съм в клуба и въпреки много премеждия, през които минахме с мойта 156-ца (Благодаря на Бобо за бързата и качествена работа) съм доволен от избора си. Приятелката ми се е спряла на 147 facelift и ми е интересно да чуя и вашето мнение на пръв поглед поне отностно тази, защото мисля уикенда да я проверя => http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7&slink=7o8a4m
              Благодаря предварително за инфото !
              Kолега аз съм от пазарджик и съм с 147фейс.
              Та преди да взема мойта тая кола съм на 99% че се продаваше в Костенец сега ако е прекупена от тая автокъща нз.Забелязваш ли е че няма 2-те джаджи под радиото което не е оригиналното.Няма резервна гума а, има компресор на нейното място.Иначе върви прилично аз когато я гледах беше на 4500лв сега е малко повечко.
              Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
              New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

• Градушко намазалите коли са китосани, боядисани и пръснати из цяла България.
                ex - 147 16v multijet

Comment

• Моята си я взех като Scarface, но това й е чара . Аз също съм от Пазарджик и уикенда ще погледна дали наистина има компресор на мястото на резервната гума и ако е така значи е същата кола, която си гледал . Предполагам е 1.9 само не пише в обявата колко точно магарета е.
                  "Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
                  Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г

Comment

• Първоначално публикувано от emzo
                    Градушко намазалите коли са китосани, боядисани и пръснати из цяла България.
                    Лошото е, че и силно ударените коли ще станат пребоядисвани "заради градушката"
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Zaxx Покажи съобщение
                      Моята си я взех като Scarface, но това й е чара . Аз също съм от Пазарджик и уикенда ще погледна дали наистина има компресор на мястото на резервната гума и ако е така значи е същата кола, която си гледал . Предполагам е 1.9 само не пише в обявата колко точно магарета е.
                      Стана ми интересно и днес ходих да я видя от чисто любопитство.Убеден съм че това е същата кола която бях гледал в Костенец. Но не казвам че колата е лоша ако, беше бензин отдавна да е в гаража ама, ми е раничко за нафтова печка
                      Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
                      New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

• http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...12007561344011

днес бях в Пазарджик и Пловдив / съжалявам , че не се обадих на колегите от Пловдив - не ми остана време да се видя с тях/, да гледам тая от обявата. За всички които имат интерес да им кажа :
                        салона е тотална кочина
                        колата пуши черно яката
                        казанчето на антифриза е пълно със синя гняс
                        тампона на мотора към десния ботуш, който е хванат се вади с лекота / да извадих го с ръка/
                        гумите са за боклука
                        има и плюсове:
                        радиото е хубаво
                        дисплея на компа работи
                        В Пловдив всичко беше скраб
                        Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                        Peugeout 2.2 HDI 133+++
                        Alfa 159 +++ next

Comment

• Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщение
                          Стана ми интересно и днес ходих да я видя от чисто любопитство.Убеден съм че това е същата кола която бях гледал в Костенец. Но не казвам че колата е лоша ако, беше бензин отдавна да е в гаража ама, ми е раничко за нафтова печка

Същата е, да, и аз случайно я бях видял в Костенец.
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Не е баш така - за да имаш товарен отсек трябва да имаш и преграда за него - онези метални решетки, дето разделят багажника зад седалките!
                            Общо взето органите може да се заяждат за щяло и нещяло....
                            Хубавото е, че може да се ползва ДДС, ако колата бъде закупена от юридическо лице
                            Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                            Проблем няма, просто при проверка, ако возиш някой на задните седалки, ще имаш проблем. Ако е 3+1 нямаш такива грижи.
                            Да върна малко темата: аз карам точно такъв голф 6, с холомогация N1. 4+1 си е, няма решетка и никога не съм имал проблеми вече 3 години. Но и в проспекта като я продаваха си пишеше 4+1, а не 1+1.
                            Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
                              http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...12007561344011

днес бях в Пазарджик и Пловдив / съжалявам , че не се обадих на колегите от Пловдив - не ми остана време да се видя с тях/, да гледам тая от обявата. За всички които имат интерес да им кажа :
                              салона е тотална кочина
                              колата пуши черно яката
                              казанчето на антифриза е пълно със синя гняс
                              тампона на мотора към десния ботуш, който е хванат се вади с лекота / да извадих го с ръка/
                              гумите са за боклука
                              има и плюсове:
                              радиото е хубаво
                              дисплея на компа работи
                              В Пловдив всичко беше скраб
                              За тия пари толкова...
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Някой да е гледал тази : http://www.cars.bg/c778023 На пръв поглед щетите са преден капак и задна лява врата ~ 500/600 лева за оправяне.

Comment

Working...
                                X